Телефон за контакти: 0988 369 189

Обеци Сваровски

Украшението, наричано обеца, първоначално е било създадено за ушите ни, въпреки че съвременните хора рядко ги използват само с това предназначение. Продукт на фини бижутерийни или по-масивни материали като перли, злато, сребро, платина, скъпоценни и полускъпоценни камъни, пластмаса, дърво и други, дамските обеци за уши са красиво, нежно и често предпочитан аксесоар.

Злато, сребро или имитиращ материал

Класическите модели за ухо са украшение с дълголетни корени и интересно преобразуване през вековете. Поставянето на златни обици на ухото е европейска традиция отпреди много хиляди години. Тогавашните модели от сребро, злато или платина са били изработка на истински благородни метали, тъй като са се носели единствено от хора със значително благосъстояние. Първите от далечното минало подобни накити са били висяща изработка, като още тогава са се разграничавали визии за мъже и жени. Те са били изработвани с коренно различна визия, тъй като са притежавали различна символика и функции.

С течение на времето, бижутерите започват да ги предлагат на дамите във все по-разнообразен дизайн: обеци с клипси, висящи видове с камъчета, по-големи модели с камъни и хиляди други. Мъжете започват все повече да се ограничават в носенето на тези украшения. Все пак те продължават да ги харесват, но се ориентират към златни или сребърни халки или украшения за  цялото ухо с масивна структура.

За разлика от тях, дамските модели удивляват с разнообразие и невероятни дизайнерски форми, пресъздаващи фигури от ежедневния живот, както и огромен брой атрактивни нестандартни форми. В наши дни жените разкрасяват тоалета си с невероятно богата палитра от семпли златни, платинени, метални и сребърно бижу за ухо, висяща обеца с инкрустации и специални изработки за дамите без перфорирани дупки на ушите – елегантната обеца  клипс.

Класическите скъпоценни материали на древността са се запазили, но отново са привилегия на по-заможните потребители. Клиентите със средни финансови възможности се възползват от също толкова красиви миниатюрни или дълги обици с бяло, жълто и розово позлатено покритие, сребърни висулки и семпли халки, малка обеца от сребро, и масивни сребърни варианти с камъни. Платината е обожавана от всички, но не така масово достъпна

Моделите Сваровски

Всеки чифт обеци се категоризират и според инкрустираните в тях кристали. Достъпните за широкият кръг потребители рядко са украсени със скъпоценни камъни, но това не пречи да изглеждат наистина прекрасно. Сред най-предпочитаните решения за модерната млада дама е прекрасно бижу с камъчета Сваровски, които представляват невероятно сполучливо съчетание от  изгодни цени с наистина майсторска изработка и луксозен блясък.

Среброто е един от любимите материали на световноизвестните дизайнери Популярните бижута за уши с камъни Сваровски са изделия с невероятно красиви цветни кристали и полускъпоценни камъчета, с които всяка дама може да се почувства като истинска принцеса. За прекрасните сребърни обици с камъче се използват и елегантни естествени, изкуствени и речни перли, които изглеждат действително луксозно. В класацията по стил, над перлените и обици Сваровски топчета стоят единствено бляскавите и вечни диаманти.

Създаването на красиви, но и интересни златни обици е предизвикателство пред всеки специалист в сферата. Златото е капризен благороден метал, който не се харесва на голям брой потребители. Затова и майсторите-бижутери влагата усилията си в създаване на колкото се може по-разнообразни решения, съчетани с красиви инкрустации. В каталозите са налични обица с висулка от злато и камъчета в семпъл и нежен стил, с кристали, както и по-големи бижута за уши с пищна декорация от едри камъни и висулки.

Харесваните от мнозина обеци на клипс също не са пренебрегнати и се изработват от няколко типа благородни метали. По-голямата част от тях представлява именно инкрустация или украса, така че повечето модели са на изключително изгодна цена, освен ако при направата им не са вложени скъпоценни камъни.

Стойността на дизайнерската обеца Сваровски е изключително променлива. Тя  е резултат от качеството на изработка и вложените в тях материали. Златни модели се откриват на цени от няколко десетки лева, без да пречат на присъствието на други изделия, които са на изключително високата цена от десетки хиляди евро.

Стандартните цени за сребърни обеци също се откриват на далеч по-ниски, както и много по-скъпи варианти под марката Swarowski. Дизайнерска обеца Сваровски  от сребърни благородни метали е на изключително приемлива цена, като се има предвид че бижутерийната стойност не само отговаря, но и надвишава в пъти обявената сума.

Онлайн магазин

Намирането на красива обица онлайн не е трудна задача, но възможността да закупите луксозни бижута Swarowski на приемливи цени, със сигурност ще ви зарадва. Разнообразните артикули в сайта ни със сигурност ще ви затруднят значително – там са представени варианти с фини висулки, големи и дълги варианти с инкрустации, сребърни изделия с едно и повече топчета, перлени и кристални обшивки, ефектни цветни кристали, клипсове и други фигури с невероятно красив дизайн.

“Бижута Кристали“ е шансът на всяка дама да изглежда като в сбъдната приказка. За целта са достатъчно единствено чифт обици Сваровски с висулки, с кристални, перлени или друг тип инкрустация в прекрасни съчетания от цветове. Елегантността няма нужда от повод – цените ни са достатъчно достъпни, за да се снабдите с прекрасни бижута за всеки ден, облекло и място. Класата не винаги е скъпа и нашите дизайнерски предложения в златен и сребърен вариант  го доказват убедително.