Телефон за контакти: 0988 369 189

Аксесоари

Swarowski е световноизвестен символ на дизайнерски талант, нюх и въображение. Тя използва материалите си, за да създава фигури със сюжет, чиято визия оставя в сетивата аромат на история. Класическият дизайн не е пренебрегнат, но всъщност, сочените за екстравагантни бижута впечатляват много по-ярко и трайно. Изделията на тази марка са напълно способни да оцветят най-неприятните моменти от живота ви, както и да добавят блясък към щастливите.

Изгодни дамски часовници в Бижута Кристали

Компанията проектира прекрасни украшения, както за дамската, така и за мъжката аудитория. Блестящите накити обаче не засенчват и специалната категория от часовници – аксесоар, еднакво предпочитан от дамите и господата. Swarowski предоставя нов и изключително ефектен прочит на времето, което ръководи всички наши действия. Евтини часовници или луксозен часовник тип гривна– облеклото придобива качествено нов стил и излъчване с модел от селекцията на Сваровски.  

Дамските модели са преобладаващ процент и много често са проектирани под формата на бижу. Откриват се продукти, проектирани за дами с всякакви изисквания към стила. Злато, сребро и висококласна стомана се комбинират невероятно ефектно с прозрачни кристали, натурална кожа и цветна позлата.

Ако елегантността е на първо място за вас – моделите от сребро и злато в бял, жълт или розов нюанс са прекрасен избор. Повишената им стойност е обяснима, но тя е съчетана с ясната увереност, че часовникът ще остане завинаги на ръката ви. Срещат се модели с акцент от единични кристали, както и такива с невероятно богата инкрустация – те допадат на потребители с различен стил, но са изключително ефектни.

По-изгодните варианти са покрити с повърхностна позлата. Визията им е все така луксозна, н в сертификатът ще забележите, че златото е само акцент – факт, който не се забелязва по никакъв начин. Прекрасните позлатени часовници са редовен избор и предпочитан аксесоари за огромен брой дами.

Мъжете също могат да се сдобият с необходимата доза стил,  поставяйки върху китката си часовник Swarowski. Те са с по-ограничено присъствие в каталога ни, но разнообразният дизайн оставя достатъчно голям избор за всеки тип предпочитание. Визията им е елегантна и впечатляваща, а материалите отново са злато, сребро и стомана. Кожената каишка е на почит, но на места е подменена с жълта или розова позлата, в зависимост от предназначението на модела.

Добрата новина е, че всички модели часовници може да са ваши със съвсем незначителни усилия. Достатъчно е да влезете в каталога ни и да направите няколко прости движение с мишката. Мъжки, дамски, скъпи или изгодни варианти – те всички се поръчват и пристигат до вратата ви в рамките само на ден-два. Онлайн покупката на бижу не е толкова рискована, колкото изглежда, когато е придружена с гаранциите, които ние осигуряваме.

Ръкавели (бутонели), брошки

Аксесоарите Swarowski могат да получат всякакво определение, но не и “обикновени“. Това се отнася както за мъжките, така и за дамските изделия. Освен с часовник, господата могат да се сдобият със стилен акцент върху ризата си -  елегантните копчета за ръкавели, познати и под наименованието бутонели. Първокласна изработка от луксозни материали, те са най-подходящият избор за приятелят или съпругът  ви, ако му се налага да носи предимно костюми. Освен красиви, са и изключително евтини. .

Брошките Сваровски няма как да бъдат пренебрегнати, тъй като вие сами ще се поинтересувате от материалите на невероятно красивите фигурки. Изящни, фини и обсипани с цветни кристали – вероятно щом ги видите, ще почувствате остра необходимост да ги съчетаете с любимата си рокля или яке. Корпусът е от благородни метали и позлатена стомана, украсени от патентованите бели и цветни кристали с различна големина и форма. Прекрасни цветя, флорални мотиви, сърца, красиви животински фигурки и изящни балерини – селекцията ще ви завладее с качество и стил.