Телефон за контакти: 0988 369 189

Комплект бижута Сваровски

Прекрасно съчетание на бижута. Избора на комплект от нашия магазин за бижута, ще бъде чудесния избор за перфектен подарък. Изненадайте любимите хора, а ние ви гарантираме за качество и ниската цена на бижутата.

С какво по-красиво от колие Swarowski можете да украсите плановете си, освен с комплект бижута Сваровски от огърлица и обеци, някои от които – и с прекрасна гривна? Магазинът ни е подбрал уникално нежни и красиви бижута, изработени от сребро, позлатена ювелирна сплав или медицинска стомана с 18 каратово покритие, инкрустирани с прекрасни фасетирани кристали и нежни цирконии. 

Всеки комплект Сваровски е с различна разцветка на инкрустациите си, сред които ще откриете подходящ модел за всеки ден, повод, облекло и събитие. Бижута, имитиращи мекият колорит на естествените скъпоценни камъни, модели в ярки наситени или пък в съвсем бледи преливащи нюанси – разнообразието е наистина огромно, а визията на всеки сет ще ви заплени от пръв поглед.

Цветовете и формите на женствеността

Прекрасният бижутериен дизайн на нашите комплекти бижута е сравним единствено с луксозните украшения, които сме съзерцавали в известните модни списания. Инкрустациите са оформени с фина и майсторска прецизност, образувайки прекрасни аранжировки с флорални, плодови и геометрични мотиви, триизмерни фигури, сюжети с влюбени лебеди, котка, костенурка, обувки и задължителните фигурка-сърце.

Каталогът разполага и с класически сет бижута, изработен във форма на капка или правилна геометрична фигура с цветен кристал. Те са прекрасно решение за класическа вечерна рокля или комплект. Сред предложенията се срещат и масивни изработки, с преобладаващ акцент на метал и по-едри инкрустации, които все пак изглеждат нежни и деликатни.

Бижутата в каталога са продукт, рисуващ традиционната женственост. Те ще се харесат от дами с вкус към нежните и плавни кройки, извивки и линии. Цветните кристали са в многоцветен, бял, розов, червен, син, цикламен и много други нюанси, включително и модерното като оттенък и материал, розово злато. Всеки сет Сваровски е най-добрият начин да изразите стила си, а разнообразната гама от предложения ще ви предостави достатъчен избор от предложения, за да го направите. Предпочитаният цвят, дизайн на фигурите и брой на елементи в комплекта е най-удачното средство да покажете истинското си лице, защото със сигурност ще закупите няколко от прекрасните колиета с обеци. Бъдете романтични, прагматични, семпли и екстравагантни – бижутата ни ви позволяват да сте точно такива, каквито пожелаете.

Материал на изработка 

Прекрасните ни комплекти Swarowski се отличават с прецизна изработка на детайлите, но те притежават и висококачествените свойства на медицинската стомана. Този антиалергичен материал е деликатен и приятен, и за най-чувствителната кожа, като не оставя зачервявания и раздразнения след сваляне. Обеците и гривните са също толкова фини към кожата. 

Украшенията са покрити с жълто, бяло и розово злато, ювелирен емайл и изящно фасетирани кристали. Марката понякога залага и на цирконии и перли . Независимо точно кой модел изберем - гривна или само огърлица с обеци, ефектът на бижутата пред публика ще бъде действително впечатляващ. Освен това, може би за пръв път ще попаднете на толкова изгодна цена за комплект Сваровски , за която ще получите изумително качество и дизайнерски стил.