Телефон за контакти: 0988 369 189

Брошки Сваровски

Класическата брошка е незаслужено пренебрегвано украшение. Тя е изключително ефектен аксесоар и може да замени цял комплект бижута, като придаде на стила ви щипка цвят, блясък и лукс. Тя се носи забодена върху дреха, като поставянето й може да се ориентира върху ревер, раменен шев или пък ръкав. Изборът е индивидуален и се определя от големината и визията на конкретните брошки.

В магазин Бижута Кристали са подбрани най-красивите и ефектни брошки Сваровски от колекциите на известната компания. Те ще преобразят дрехите или косите ви с убийствено съчетание от майсторска изработка и атрактивни  дизайнерски идеи. Бижутата са от сребро или медицинска сплав с различно оцветена позлата, персонализирани с инкрустации от красиви цветни камъни и кристали.

Дизайнерските решения са невероятно атрактивни. Каталогът ни впечатлява с флорални композиции и животински изображения, романтични сърцевидни модели, семпли кръгли форми и дори фигурка на балерина. Неустоимата си визия, всяка брошка Сваровски обаче дължи на прекрасните цветни камъни, кристални украшения и перли, чието присъствие превръща фигурките в блестящо луксозно бижу.

Сребро, медицински метал и позлата

И позлатените, и сребърни фигурки-бижута изглеждат луксозно, така че всяка от тях е гаранция за стилна представителна визия. Среброто, както и блестящите бели и пъстроцветни кристалчета са предпочитаните от Swarowski материали, които постепенно са се превърнали в запазена визия на марката. Сребърни брошки с ярки инкрустации са подходящо и деликатно съчетание както за ежедневно, така и за официално облекло.

Медицинската метална сплав е адаптивна на оформление, но същевременно и устойчива на деформация основа за бижута. Тя е подходяща за изключително светла и чувствителна кожа и не предизвиква раздразнение. Цветът й не се влияе от постоянният контакт с кожа, нито потъмнява вследствие на окисление. Брошките от тази материя са покрити с 18-каратова позлата в бял, жълт и розово-златист нюанс, с вид и блясък на истинско злато.

Съчетанието между цветът на позлатеният филм и камъните определя почти целият ефект от визията на всяка брошка. Красивото оформление на тези детайли зависи от майсторството на дизайнерът-бижутер, а специалистите на Swarowski сътворяват изумително красиви украшения.

Кристал, камък, перла

Вариантите в колекцията не биха се радвали на толкова атрактивна и изискана визия, без ярките инкрустации от скъпоценни и изкуствени камъни, и кристални декорации. Фигурките са “оцветени” с красиви и луксозни детайли, които почти конкурират блясъка на естествените скъпоценности. Диамантите и перлите също присъстват в някои модели, но при повечето разработки са заместени от красиви кристални стъкла, кристални перли и цирконии в изключително богата палитра.

Дизайнерската брошка с камъни Сваровски е събитие в бижутерийното изкуство. Селекцията ни разполага с прекрасни фини фигури, конкуриращи световноизвестни бижутерийни компании. При повечето си модели, марката  залага на съчетание от розова позлата с млечнобели или розови перли и кристали, жълт нюанс с черни, прозрачни и ярки искрящи камъчета, а среброто и сребърната позлата намира за ефектно контрастиращи с прозрачно бели и ярки кристали.

Сайтът ни привлича с едни от най-красивите маркови брошки онлайн, каквито ще откриете в електронен магазин. Бижутата Сваровски са на невероятно достъпна цена, която предоставя на всяка дама възможността да се снабди с няколко прекрасни украшения. Поставени върху дреха, чанта или в косата ви, те заместват всички останали бижута.