Телефон за контакти: 0988 369 189

Бижута

Една жена рядко ще открие по-голямо удоволствие от разглеждането и подбирането на красиви бижута. Те сякаш никога не са достатъчно, тъй като всеки различен повод има своят специален накит. Луксозните дизайнерски бижута ви позволяват да мечтаете и да сбъдвате мечите си. Лесно ще се убедите в това, ако разгледате колекцията украшения с кристали Swarowski.

Бижутерия Swarowski

Отделните накити и комплектите бижута са уникална изработка, и представят в колоритен вариант мечтите на всеки майстор-бижутер - да създаде  индивидуалност, която да бъде припозната от някого. В магазин Bijuta-Kristali ще се срещнете пълната гама от накити Сваровски, до която трудно можете да получите достъп. Изборът ви едва ли ще се концентрира около само един продукт, и то не само защото изработките са поразително красиви, което се вижда от пръв поглед.

Каталогът разполага с нежни и ефирни, солидни и масивни бижутерийни изделия с визия, създадена за най-луксозните вечерни облекла, но съвместима и с лежерният цикъл на ежедневието. Обеци, колие, гривни, пръстени, брошки, часовници и класически сетове бижута ви очакват в неповторими фигурални композиции. Тук ще откриете огромни кристали с автентична форма и фин обков, ярки инкрустации с визия на скъпоценни камъни или пък малки и нежни фасетирани камъчета.

Приказната атмосфера е заслуга на гениалните бижутери в Swarowski. Те обожават естествените благородни метали, но истинското им майсторство се проявява в умението да създадат невероятно красиво бижу от обикновена стоманена сплав. В селекцията ще откриете повече нюанси, отколкото сте подозирали, че съществуват, сглобени в най-фееричните и ярки композиции. Те имат вид на бижута с история, която вие можете да разкажете.

Съкровищница от приказките

Погледът се премрежва при вида на огромната колекция, където ще откриете създадените специално за вас уникални накити, подхождащи на индивидуалността ви. Както сред пръстените, гривните и колиетата, така и сред комплектите, можете да избирате между фини деликатни изделия и бижута с пищни инкрустации, които ще запленят сетивата ви от пръв поглед.

Големи изкуствени камъни с искрящи цветове, обковани с малки кристалчета,  или пък натруфена “среща” на всички видове изкуствени и полускъпоценни камъни, използвани от марката – резултатът е наистина ярък и пищен, но много стилен. Компанията използва и красив бижутериен емайл за повърхността на някои украшения – гладък, бляскав и луксозен на вид. 

Въпросът дали да изберете масивна гривна с разноцветни кристали или тънка верижка, обеци с черешки, сърца, рози, пеперуди или обикновени дълги висулки, определено ще ви затрудни. А всъщност – защо не купите всички? Никога няма да ви липсва повод да разходите подобно приказно украшение.

Нежните висулки с фини кристали и позлата са предпочитани от дамите с класически стил, или като украшение за точно определени събития. Те са продукт на същите първокласни материали, потвърдени със сертификат, който получавате с кутията на всяко закупено бижу.

Дизайнерите съчетават бяла, розова и жълта позлата с всички цветове от дъгата и производните й нюанси. Резултатът е ослепителен – разкошната ни  селекция с блестящи отблясъци. Използваният златен филм е 18-каратов, а инкрустациите върху бижутата са от прекрасните кристали Сваровски, красиви кристални перли и цирконии. Часовниците също са покрити с кристални елементи и позлата, а каишките им са продукт на висококачествена импрегнирана кожа.

Всяка дама заслужава такова бижу за подарък, а ако поводът е специален – нашата селекция е най-добрият съветник за рожден ден или юбилей. Цените ни са толкова достъпни, че вероятно няма да се поколебаете да направите подарък и на себе си.