Телефон за контакти: 0988 369 189

Колиета с камъни Сваровски

Всяка жена е красива. Невероятно богатата ни колекция от колиета Сваровски са единственото необходимо допълнение, за да подчертаете чертите на лицето или оттенъкът в косите си. Освен пищната атрактивна визия и фината им майсторска изработка, бижутата ни се отличават с учудващо ниските си цени.

Изящното дамско украшение, поставено около шията, е продукт на благородни метали като злато или сребро, те са налични и в разновидности от други ценни материали, като например платина. За направата на едно златно колие се използват както класическо жълто злато, така и розов и бял вариант на този метал, които се отличават по примесите си.

Класическата визия на дамските колиета и синджири се допълва с декоративни  висулки или вграден детайл от различни видове скъпоценни и полускъпоценни камъни. Това могат да са диаманти, брилянти, перли, сапфири, цирконии и голямо разнообразие от други модели.

Сребро или злато

Перли или пък финансово по-достъпните материали от рода на кристалите – майсторският бижутериен дизайн изглежда еднакво ефектно и в двата варианта.  Изключителен хит на последните тенденции са сребърните и златни дамски колиета, които се декорират с изящно изглеждащи, но все пак много по-достъпни Сваровски елементи. Благодарение на тези прекрасни и луксозно изглеждащи детайли, имате възможност да се насладите на красиви и наистина фино сглобени, елегантни и евтини огърлици. Те не са украсени с диаманти, което би повишило стойността им в невероятни размери.

Сваровски, както може би знаете, е една от най-известните в света бижутерийни компании. Тя създава мъжки и дамски огърлици с камъни – кристали, инкрустирани в  златни висулки с разнообразни разцветки – бледо розова, небесно синя и дори медена и кехлибарена. Не по-малко привлекателни обаче са тяхната достъпност и разумни цени. Разбира се, всяко колие с кристали Сваровски също се отличава с различна стойност от останалите модели, но това зависи от изработката, материалите и дизайнера, сътворил прекрасното бижу. 

В епохата, когато мъжете и жените поделят голям брой аксесоари, класическото колие си остава една от малкото непристъпни дамски територии. Мъжете носят пръстени, обеци и какво ли още не, но красиво изработеното  колие с камъчета продължава да е символ на женственост. Мнозина потребители обаче вероятно ще възразят срещу твърдението, особено ако се запознаят по-внимателно с предлаганите на пазара артикули.

Мъжете също носят гердани. Всъщност, те са го правили още праисторическата ера, когато са си слагали огърлици със зъби на убити от тях диви животни, лековити треви и кожени амулети. Те още съществуват, но са с огромно различие от тези, които дамската половина украсява деколтето си.

Напук на разкрасените с различни минерали, диаманти или други видове скъпоценни и полускъпоценни камъни женски модели, мъжките са изделия от леко груби и сурови материали. При тях масивният дизайн не пречи на стилната направа. Дамските висулки, камъни и декоративни шарки се  заместват от стомана, сребро, дърво, кожа и други солидни елементи, акцентирани със злато и сребро. Обичайните форми са кръстове, амулети и талисмани с голям обем.

Мъжките модели не само са с различна декорация. Те се стремят към определено значение и символика. Затова и те винаги си остават сантиментален спомен. Мъжките масивни гердани обаче също трябва да се вместят в изискванията за стил и елегантност, така качествените суровини също са от първостепенно значение, както и оригиналността и цветовата гама.

Дамски огърлици онлайн

Засиленият интерес към украшения за шията се характеризира с търсенето на различни позлатени, сребърни и платинени верижки. Те също попадат в категорията на колиетата и са особено предпочитани в страната поради факта, че не ограничават стила на облекло, а и към тях може да се добави висулка по избор. Верижките от злато, сребро и платина са едновременно скъпи и изгодни, стилни и ежедневни, което ги прави предпочитани сред потребители от всяка възрастова група. Например много млади дами търсят дълги перлени колиета за бал, други са се насочили към сватбени модели. 

Огърлицата се избира чрез личната призма и разбиране за стил. Те се насочват от фактори като пол, възраст, социални интереси, стил облекло и може да възникнат колебания, породени от желанието за конкретно впечатление  какъв ефект чрез бижуто. Най-правилното решение се носи с комфорт, защото дори и невероятно скъпото украшение, обсипано с естестевни скъпоценни камъни, не скрива неудовлетворението ви от стил, който ви е чужд и някак неудобен. В нашия онлайн магазин ще намерите различни модели женски колиета Сваровски на цени, които често влагате в един обикновен обяд с приятели.