Телефон за контакти: 0988 369 189

Ръкавели Сваровски

Ръкавели поставяме върху маншетите на ризата, ако искаме те да придобият по-впечатляващ вид. Всъщност, те заместват малките копчета, които съединяват краищата на ръкавите при китката, но някои го правят изключително ефектно, като заимстват визията и блясъка на бижутерийно изделие. Мъжки ръкавел се среща в изключително разнообразни модели, но официалните събития са причина за използване на по-атрактивни клипси, които са единственото допустимо мъжко бижу освен часовника.

Бижута-Кристали разполага със специална категория ръкавел за риза с марка Swarowski. Копчетата са орнамент с фина дизайнерска изработка и инкрустирани прекрасни цветни кристали. Те са конструирани и замислени така, че действително да изглеждат като скъпоценност. Нежните преливащи от светлината кристали се съчетават ефектно с материала, наподобяващ сребърна повърхност, и впечатляват от пръв поглед.

Материали на изработка

Ако костюмът ви е предназначен за официално събитие, няколко сантиметра от маншетът на ризата ще бъде участъкът, който се подава под долният ръб на ръкавите на сакото. Ръкавелите са поставени точно в тази област, така че красиво изработените детайли ще привлекат вниманието към вас неизменно.

Дизайнерските копчета за ръкавел Swarowski са изделия от специална бижутерийна сплав. Тя е хипоалергенен метал със сребърен цвят, който не пожълтява и потъмнява с течение на времето. Сплавта е глазирана с покритие от бяло злато, което оформя специфичната й луксозна визия на бижу. Във всяко копче са инкрустирани различни по големина бели и цветни кристални орнаменти, които придават свежест и блясък на изработката.

Те са подбрани в прозрачни или ярки наситени нюанси, които контрастират ефектно с блестящата бяла повърхност на металните части. Те изумително наподобяват естествени скъпоценни камъни, и само сертификатът при покупка, удостоверяващ произхода на материалите, ще ви напомни, че това всъщност са прекрасни кристали Сваровски.

Прекрасна визия и изгодни цени

Красивите клипсове за риза са решени в различен стил. Вашият може да съвпада с деликатните прозрачни и тъмносиви кристални части, подредени като фин и незабележим акцент на сребристата сплав. Почитателите на класическият стил верятно ще се ориентират към тях. Големите цветни камъни в пурпурно, морско синьо, изумрудено и светло зелено, окръжени от дребни белезникави кристалчета, е другият тип, който впечатлява с цвят, докато придържа ръкавите ви.

Разнообразието е достатъчно, за да привлече потребителите към тази категория, а цените на продуктите ще ви изненадат. Дизайнерски клипсове за ръкавел на тази цена се откриват изключително трудно – клиентите ни имат реалната възможност да получат истинско сертифицирано бижу, на цената на един стандартен обяд. Невероятно евтините ни ръкавели не бива да ви усъмняват – вие ще поставите върху маншетите си скъпоценно украшение с 18-каратово бяло злато и кристални елементи Сваровски.