Телефон за контакти: 0988 369 189

Пръстени Swarovski

Обичате ли да носите пръстени? Предпочитано украшение на огромен брой потребители от всеки пол, националност, религия или вкус, те често присъстват и като детайл от бижутерийни сетове. Тези накити могат да са скъпоценни – изработени от злато, сребро, платина, медицинска стомана и инкрустирани камъни. Често обаче и съвсем обикновени материали създават невероятно красив продукт – цветни стъкълца, мъниста, пластмаса, дърво и др.

Изборът на пръстени винаги се повлиява от личен стил, тип облекло и донякъде – навик. Пръстените могат да се поставят върху един, няколко или пък всички пръсти на ръката – решението е неподвластно на модата. Дали ще поставите по един или няколко детайли върху пръста си е въпрос на личен избор. Целта е украшенията да носят комфорт и чувство за красота на притежателя си.

Мъжете и жените се радват еднакво на тези накити, но съвременният пазар все пак предоставя по-голям процент дамски пръстени. Те са изключително популярни нежният пол и редица световноизвестни производители влагат усилия и ресурси в производството на този тип украшения. Типичен пример са красивите Swarovski пръстени, които са съчетали майсторство, въображение и специално подбрани  материали в красив продукт.

Компания Swarowski е почти емблема в бижутерията. Освен прекрасно изработени бижута, тя предлага на пазара и огромно разнообразие от цветове, форми и материали. Дизайнерски съчетания от мотиви, а и цели сюжети, изгряват върху ръцете, шията и ушите на дамите, а мъжкият пол има възможност за покупка на прекрасни часовници, пръстени и ръкавели. Атрактивните украшения за пръсти Сваровски са само част от цялата палитра.

Бижутерите изработват златни, сребърни, платинени и стоманени пръстени с камъни, които са истински шедьовър на дизайнерският ум. Невероятната нежност и изящество на декорираните фигури е разнообразена от по-масивно акцентирани детайли, а всички, дори и най-фините, оставят впечатление за солидност.

Предпочитаните Сварвоски материали са сребро и неръждаема стомана, но в колекциите й забелязваме накити от много други суровини. Това се отнася и за разнообразните накити за пръсти Swarovski. Кръглите украшения от злато са много разнообразни – освен жълта разцветка, този материал е наличен също в бял и розов нюанс, а понякога и като съчетание от трите. Платината е най-обичаният, но и  най-скъп материал, който изглежда достатъчно ефектно и без инкрустирани камъни.

Красиви и изгодни модели с камъни Сваровски

Камъните са най-ефектната декорация на всяко бижу. Пръстените не са изключение. Неслучайно, украшенията с диаманти, рубини, изумруди и други скъпоценни камъни са мечата на огромен процент потребители, въпреки че и полускъпоценните видове са приветствани. Характерната емблема на всеки Сваровски пръстен са кристалите. В бижутерийната си колекция те разполагат със златни и платинени модели, украсени с един или два по-обемни камъка, или пък хипоалергенна стоманена изработка, покрита изцяло с украшенията на фирмата.

Солидният пръстен с камъни Сваровски е предпочитан не само от мъжете, но и от редица дами. Необходимата нотка агресия може да се открие лесно в сребърен или стоманен накит с черни кристали. Почитателките на фините акценти и детайли пък ще са очаровани от дамските пръстени с кристали Сваровски върху база от розово злато. Цялата селекция е изпъстрена от украшения с впечатляваща визия.

Базовият метал и инкрустациите в декоративен стил са просто материали, докато дизайнерският талант не внесе живот и излъчване в тях. Бижутерите на компанията са на почит, тъй като успяват да комбинират материалите в наистина уникални фигури и композиции от детайли. Колкото и взискателни да сте, невероятното изящество, стил и цветови съчетания ще ви завладее от пръв поглед, както и настина огромното разнообразие от накити. Класически, фини и нежни, масивни и груби или  почит незабележими акценти – нашите пръстени Сваровски online са предизвикателство дори и за заможните ни клиенти.

Тайната на прекрасната визия се крие именно в комбинирането на материали. Бижутерийните експерти на компанията създават изумителни фигури и дизайн от два или три цвята, редувайки фини и груби детайли. Те обаче са способни да запленят сетивата ви и с произведенията си без никакви инкрустации.

Луксозна красота, която не струва скъпо

Магазин Bijuta-Kristali представя каталог от красиви и същевременно евтини декорации за пръсти, - подходящи за всеки повод бижута. Стойността им със сигурност ще ви изкуши, тъй като е една от най-приемливите за подобно качество на материалите. Златните, сребърни и стоманени украшения с позлата са достатъчно луксозен подарък и за най-заможната сред приятелките ви, както  и за вас самите. В случай, че сте мъж – половинката ви ще остане напълно очарована.

Разглеждайки предложенията ни, вероятно предложените цени за бяло, розово злато, красиви кристали и перли ще ви се сторят прекалено ниски. Нашата търговска цел е да предлагаме дизайнерските украшения на едни от най-изгодните за  пръстен Сваровски цени.