Телефон за контакти: 0988 369 189

Пръстени

Защо пръстени

Пръстени – те са любимо бижу за милиони хора. Носят се от всеки, без значение от възрастта, пола, социалното положение или разбиранията за красота. Пръстените могат да са златни, сребърни, платинени или от стомана, но освен това могат да са направени от хиляди други материали, като има пръстени дори от пластмаса, дърво и какво ли още не. Според стила, разбиранията и личностните предпочитания, пръстените могат да се носят на всеки пръст, стига човекът да се чувства стилно и комфортно с тях. Могат да се носят по един или по много. Ползват се дори при размяна на брачни клетви и годежи. Казано на кратко, тези бижута, особено ако говорим за дамски пръстени, се радват на огромна популярност, така че не е изненада, че големи имена в създаването на бижута като Сваровски им отдават полагащото се внимание.

Споменавайки най-голямото име в бижутерията, трябва да кажем, че Сваровски има разнообразие от бижута, за което повечето други имена могат само да мечтаят. Изключение не правят и техните златни пръстени с камъни Сваровски, които са една истинска феерия от цветове и достигат до клиентите с невероятно разнообразие от материали и декорации.

Така например, широко известен факт е, че в Сваровски често се използват материали като сребро и неръждаема стомана, но въпреки това бижута от други материали също не са рядкост. Така например, традиционалистите могат да си харесат невероятен златен пръстен, а за тези, които търсят по-нестандартното, съществуват пръстени от бяло злато или от розово злато. За онези, които са готови да изхарчат повече, може да се намери и изискано бижу изваяно от платина, която всъщност е много по-скъпа дори от златото.

Търсите евтини дамски пръстени, но искате да са златни и с камъни Сваровски

Много често бижутата се декорират с различни камъни. Много хора искат да притежават пръстен с диамант или друго скъпоценни и съответно полускъпоценни камъни. При Сваровски запазената марка са кристалите. Може да си купите златни пръстени Сваровски с камък, но можете да си изберете и такъв който е цялостно обсипан със Сваровски елементи - всичко зависи от това какво търсите и с какво ще се чувствате по-добре.

Ако търсите нещо по-сурово като излъчване, бихте могли да си купите сребърен или стоманен пръстен с черен кристал. Ако пък си падате по по-нежните и фини изкушения в бижутерията, можете да се спрете на дамски пръстени с камъни Сваровски и розово злато – има толкова много модели златни пръстени – дамски, на добра цена.

Но не само камъните или материалът, от който е направено бижуто, определят облика на един златен пръстен с камък или перла. Жизнено важна роля тук играе изработката и дизайна на съответния накит, а при направата на Сваровски пръстени няма компромиси по отношение на оригиналността. Предлагат се изключително нестандартни решения, които могат да смаят дори и най-привикналите към ексцентричност и блясък.

Каква е нормалната за златен пръстен цена

Магазин Бижута Кристали Ви предлага каталог, от който можете да избирате и пазарувате онлайн на изкушаващо ниски за златни пръстени цени. Ако търсите наистина впечатляващ подарък за своята половинка, bijuta-kristali.com е Вашият избор. Тук ще намерите позлатени женски пръстени с перли, или такива от бяло злато.