Телефон за контакти: 0988 369 189

Дамски гривни Сваровски

Обикновено, декоративните дамски гривни украсяват китките на ръцете. Те са предпочитани и носени от дами с всякаква народност, религия и култура, а изработката им е продукт на разнообразните стилове, характерни за народностите и етносите. Красивата дамска гривна е обект на различен вкус, който се насочва към благородни метали, скъпоценни камъни или пък естествени дървени детайли, кожа, мъниста и метал. Стилът също е от особено значение.

Неслучайно, изработката на женска украса за китка е многовековен и изкусен занаят. Качествени и ефектни украшения се изработват и от съвсем обикновени материали, като пластмаса, а медицинската стомана е друг много предпочитана за целта. Разнообразието от суровини за направата и украсата им, превръща гривните в широко достъпно и предпочитано украшение за всички класи.

Материали

Предпочитащите луксозните декоративни мотиви дами, които не разполагат с достатъчно финансови средства, трябва да се ориентират към дизайнерските накити Swarowski -  най-известните украшения с кристали, на достъпна за средният потребител цена. Изборът на накит Сваровски означава ниска цена, но не и символична стойност, тъй като два различни модела може да се предлагат с много голяма амплитуда в сумата, в зависимост от качеството и количеството кристални елементи.

Базата на всяка Сваровски гривна е благороден метал или медицинска стомана. Използването на злато в няколко разцветки, сребро или платина, не предполага ниска стойност на бижутата. Границата в цената е определена от този фактор, и допълнително балансирана от изкуствените камъни Swarowski, които имитират визията на естествените диаманти, но са далеч по-евтини. Притежаването на Swarowski украшения за ръката е възможно за всяка дама с нормален месечен бюджет.

Повечето гривни с камъчета Сваровски са изделия от сребро. Те определено надвишават производството на накити от злато и медицинска стомана, и това се е превърнало в патент за марката. Тази практика обаче не означава липса на цвят. Компанията отговаря на изискванията на всеки стил, и може да предложи накит с камъни Swarowski в двуцветен и многоцветен вариант, каквито са голям процент от актуалната ни селекция украшения с камъчета.

Златните гривни Swarovski са силна конкуренция на дизайнерската гривна с кристали, и се среща в голямо разнообразие от форми и декоративни мотиви. Тази гривна Сваровски е на невероятно изгодна цена, предвид луксозната си направа и бляскава визия, а сред тях се намират и модели с вградени полускъопоценни камъчета и кристали.

Колекцията ни накити за ръце Swarovski на приемливи цени е истински оазис сред електронните вълни от нискокачествени стоки на висока стойност. Ние не просто ще ви зарадваме с евтини гривни, а с истинско произведение на бижутерийното изкуство.