Телефон за контакти: 0988 369 189

Гривни

Повечето бижута гривни се носят на ръката и по-точно на китката. Накитът е много популярен във всички култури и на всички континенти, а разбиранията за красивото и стилното са толкова широки, че на практика не е възможно да се намери пресечна точка между тях. За някой една гривна е красива ако е изработена от скъп благороден метал, за друг е важно да е обсипана с кристали или други скъпоценни или полускъпоценни камъни. За трети е важно да бъде изработена с много стил, а материалите не са от значение.

Има и хора, за които хубавите дамски гривни се правят от дърво, кожа и други естествени и по-семпли материали. Не липсват и фенове на стилните гривни от медицинска стомана. На практика, почти всеки материал може по един или друг начин да се използва в изработката или декорацията на гривните.

Гривни Сваровски - цените се определят от дизайна и материалите

За тези, за които е важно цената и качеството да се пресекат в разумни норми и които нямат възможност да харчат големи суми пари за бижута с диаманти или други скъпоценни камъни, може би най-доброто решение са популярните Сваровски гривни с кристали . И тук обаче също може да има голяма разлика в диапазона на цената за две различни златни гривни с камъни, в зависимост от това каква е изработката.

Подобно на всички други производители на луксозни бижута, Сваровски също използва за основа скъпо струващи материали като сребро, злато във всичките му нюанси (бяло, жълто и розово) и платина, което поставя известна граница под която цените на бижутата няма как да паднат. От друга страна, самите златни и сребърни гривни за жени се декорират с помощта на кристални елементи Сваровски, вместо да се използват много по-скъпите диаманти, които не се отличават особено по отношение на външния вид. Това пък предпазва техните цени от това да полетят нагоре неконтролируемо.

Сребърна или златна гривна от Сваровски камъни

Традиционно за бижутата Сваровски, среброто преобладава. Сребърните гривни имат превес пред златните и стоманени гривни, което е типично в стила на утвърдената марка. От друга страна за тези които се интересуват от цветовете, Сваровски предлага и редица други колоритни решения – червена дамска гривна, гривни от полускъпоценни камъни, дамски сребърни гривни с камъни, които са с различен цвят.

Дамски златни гривни Сваровски – цена, която си струва

Дамските гривни с марка Сваровски предлагат внушително разнообразие от форми и дизайнерски решения. Някои от тях излъчват изключителна лекота благодарение на фината си изработка и метален блясък, както и заради фино изработените и шлайфани до съвършенство полускъпоценни камъни за гривни, които винаги се добавят с много мярка и вкус.

Ако обичате да носите златни гривни с полускъпоценни камъни на ръката, разгледайте нашия онлайн каталог и изберете така желаното бижу. Вече не е нужно да плащате висока за златна гривна цена, защото в Бижута Кристали има модели, които ще ви шокират със своята изящност и стил, без да е нужно да плащате цяла заплата за тях.