Телефон за контакти: 0988 369 189

Дамски часовници

Магазин Bijuta-Kristali е вашият електронен бижутериен гид, който предлага едни от най-красивите бижута в онлайн пространството, на изключително изгодни цени. Сред артикулите се откриват и прекрасни часовници с вид на бижу, които всяка дама ще оцени и хареса. Възможността за покупка на дамски часовник в разнообразен стил се среща често. Разнообразие от дизайнерски изглеждащи и евтини дамски механизми обаче се открива в по-ограничен процент търговски сайтове.

Нашият магазин за часовници представя невероятно красиви модели за ежедневието или специални поводи. Колекцията ръчни часовници от луксозни материали и майсторска изработка, конкурират успешно най-известните марки на пазара, както ще установят почитателите на тиктакащите устройства.

Висококачествена кожа, златно покритие и камъни Сваровски обсипват компактните дамски модели в селекцията ни. Всеки от тях е изработен в  модерен стил, за съвместимост с любимият стил облекло и аксесоари. Те са с напълно различен и много впечатляващ дизайн, представени в няколко серии. Изчерпаните женски продукти винаги могат да се изработят и доставят по заявка, в рамките на уговорен период.

Серия Бохо

Масивна и дори леко груба изработка от солидни материали ще зарадва почитателките на суровите материи, и естественото излъчване в облеклото. Плътна солидна каишка от телешка кожа обещава дългогодишна употреба, а обемните метални акценти, както рамката около циферблатът, са покрити с патина с матовият тембър на старо злато.

Интересният циферблат привлича вниманието към всеки часовник дамски от серията. Той е с едри цифри и интересна пружинна декорация, която се синхронизира с цялостната масивна визия на устройствата. За момента, потребителите избират между кафява, черна и червена тоналност.

College

Модел колежански механизми дамски със семпъл стил, тези модели акцентират върху практическата функция на малките устройства. Дебела импрегнирана кожа внушава доверие в стабилността на материалите, а прилежно разграфените римски цифри са видими от отдалечено разстояние. Масивната метална катарама е гаранция, че часовникът ще остане на ръката ви, независимо от условията, в които се намирате .

Удобството не е за сметка на визията, която е изчистена, но все пак впечатлява с качество на материалите. Металните детайли са с жълта и розова позлата подчертават цветовете на кожата, и създават интересен акцент, който се съчетава прекрасно с офис стил в облеклото.

Часовниците - бижута

Качествено изработените дамски часовници с камъни могат да заместят необходимостта от каквото и да е бижу. Селекцията ни разполага с изключително атрактивни модели, инкрустирани с дизайнерски камъчета Swarowski – най-красивият и автентично изглеждащ детайл сред изкуствените скъпоценни камъни.

Дизайнерските и изключително евтини модели с инкрустации са в разнообразен стил. Модели с двойна обвивка за ръката са разнообразени от варианти с ефектна метална верижка, и такива с много масивна кожена каишка. Плътната телешка кожа и велур са не само неподатливи на деформации, но красиви като визия, а позлатата на металните детайли изглежда като истинска. Кристалите Сваровски са миниатюрни, но с изключително луксозен вид и почти напълно конкурира истинските скъпоценни камъни.

Серията Fiery с ефектната тънка двойна обвивка за ръката, впечатлява основно с двуцветната позлата. Съчетанието между жълто и розово злато изпъква дори и сред кристалните елементи, като създава цветни и ефектна визия. Изключително сполучлива адаптация на гривна са продуктите на серия Bella, които включват към каишките си дебела и тънка верижка с патиниран завършек в нюанс на старо злато. Те изпъкват над малкият циферблат и подчертават ефектът-бижу.

Най-атрактивната гривна между моделите дамски часовници онлайн обаче е представен от серия Bellinda. Моделите й грабват вниманието с широка велурена лента, обсипана от бляскави кристали в долната и горната си линия. Камъчетата присъстват и върху финият циферблат с позлатено покритие, а цялостната визия предоставя повече от лукс.

Изборът на сайт за часовници е свързан с визуалните и технически параметри на устройствата. Стойността им обаче винаги е от значение при покупка, особено при днешният размер на месечните бюджети. Затова и изгодната за часовник цена, която предлагаме за всички продукти от селекцията ни, е фактор, който привлича много потребители. Ние предлагаме не толкова често срещан микс от красота и достъпни цени.