Телефон за контакти: 0988 369 189

5 причини да се ориентираме към закупуване на обеци онлайн

Обецата е бижу с особен заряд. Фина, масивна, семпла или пък блестяща цветна какофония, тя е аксесоар, който дамите обожават и към който са настроени собственически от столетия. Дама без перфорации на ушите срещаме рядко, а някои украсяват повече от шест-седем дупки върху слуховите си органи. Съвременните бижута за уши и тяло съответно също се отличават с голямо разнообразие на дизайн, комбинации от материали на изработка, покрития и цветове.

Виртуалните бижутерийни магазини се превръщат във все по-популярна платформа, а търговците с качествени и красиви артикули печелят огромен брой последователи. Някои потребители обаче таят резерви относно целесъобразността на покупката на обеци онлайн. Защо опасенията им са безпочвени и защо електронната бижутерия постепенно започва да измества физическият магазин?

1. Представяне на пълната продуктова гама на фирмата

Online каталогът с бижута представя продуктова линия, напълно съответстваща на артикулите във физическият търговски обект. Електронният сайт показва и всички продукти с изчерпана наличност, които няма как да се забележат  при физическо посещение.

Наличието на много и разнообразни стилове обици е основна стратегия за провокиране вниманието на нежният пол. Всяка дама скоро установява, че бижутерийните сайтове изобилстват от оригинални и ефектни бижута за ухо, и се вдъхновява от дизайнът им за разкрасяване на ежедневна и официална визия.

2. Уникални обеци на известни дизайнери

Луксозни модели с възможност за изработка по поръчка също се забелязват единствено във виртуалното пространство, тъй като създателите им представят изкуството си по време на дизайнерски ревюта. Съответните аксесоари могат да бъдат забелязани при такива събития, или в реклами на специализирани издания за мода. Такива обеци не се откриват в търговската верига и покупката им е възможна предимно чрез електронен шопинг.

Най-красивите и впечатляващи модели често са уникални и не е възможно да се изработят повторно. Такова бижу е сериозно финансово вложение. Обикновено бижутерите го промотират чрез виртуална платформа.

3. Бързина и удобство

Разходката в търговските центрове отнема часове. Часове, често откраднати от по-сериозни задачи със значение за бъдещето ни. Покупката от електронен магазин е действие, извършвано само за няколко минути, изключвайки периодът на подбор на бижуто.

Поръчвайки обеци по електронен път, потребителите си осигуряват доставка в рамките на един или най-много два работни дни. Поръчката се доставя на адрес, посочен от клиента, като това може да бъде собственият му дом. Повечето търговски обекти осигуряват възможност за проба преди заплащане и опция за връщане, ако се установи несъответствие в параметрите.

4. Консултация със специалист

Електронният търговец не спестява на клиентите си професионална консултация относно всякакъв тип подробности около съответните обици. Подробности относно произходът на материалите, символичното значение на инкрустираните скъпоценни и полускъпоценни камъни, правилният начин за поддръжка и дори най-ефектната прическа, тоалет и грим към украшенията за ухо, дамите могат да научат чрез опцията за комуникация, налична в почти всеки сайт. Някои магазини предоставят и онлайн разговор с продавач. Услугата създава приятна и уютна атмосфера, с нищо неразличаваща се от условията във физически магазин, освен със спестеното време на клиента.

5. Сертификат на производител

Луксозната виртуална бижутерия продава изделията си със стил, гарантирайки името си пред клиента. Всеки такъв магазин добавя към артикула сертификат с подробно описание на видът и чистотата на използваните за направата му метали, на инкрустираните камъни, на каратите (при злато или позлата). Сертификатите са практика на всеки коректен търговец и присъстват в кутийката с обеци при доставка.