Телефон за контакти: 0988 369 189

Големи обеци с камъни в ежедневен аутфит – как, с какво и по колко

Големи обеци с камъни - това са аксесоари, допълващи предимно вечерни тоалети, облекла в парти стил и романтични дълги рокли с волани, обещаващи незаличими парфюмирани спомени, чийто аромат се отпечатва завинаги в ДНК-спиралите ни. Този тип украшения обаче могат да заменят главозамайващата визия със семпла елегантност, синхронизирана към делничните дни и скучните бизнес срещи и рутинни задължения, които съставят по-голямата им част.

Те не се различават от “колегите“ си, използвани за вечерни събития, затова съчетанието с облеклото, грима и останалите аксесоари е изключително важно за цялостната визия, която ще постигнете. Магазин Bijuta-Kristali предоставя разнообразие от прекрасни масивни обеци с камъчета и кристали, сред които можете да откриете подходящи варианти както за делничен, така и за официален тоалет.

Голямата обеца е повече от аксесоар. Тя е акцент. Когато е украсена с инкрустации, тя се превръща в ангажиращ акцент, който откроява гримът и облеклото в горната част на тялото. Обикновено тези накити се съчетават атрактивно с колие, особено ако то също е голямо и с масивна инкрустация, но такова съчетание от бижута се съчетава със семпли кройки и неутрални цветове.

Аксесоарите като шал, шапка, а също и яката на връхната дреха задължително са изчистени, без пришити декоративни цветя и релефен дизайн. Големите и шарени принтове също са неподходящи с тези бижута. Как се съчетават големите инкрустации на ухото с класическа линия на палто и сако, или техен единствен приятел си остава денимът?

Каскада от камъчета и палто

Пухкавото палто с дълъг косъм е изключително добра компания за масивни камъни, независимо дали те са прозрачно-сребристи, в наситени ярки цветове, восъчно-пастелни, матови, или комбинация от няколко видове и технологии. Цветът на палтото е маловажен, ако е правилно съчетан с този на обеците. Обемните спираловидни халки с инкрустация, обеците тип “ветрило“ от камъчета и класическата капковидна форма са много подходящ аксесоар към връхната дреха.

Семплото палто с ревери е точната дреха за кристали, цирконии, скъпоценни и полускъпоценни камъчета. Ефектът от присъствието им е по-въздействащ, когато дължината им достига рамото или сантиметър под него. Инкрустациите от два вида и цвята камъчета е смело решение винаги – когато са съчетани сребрист и цветен елемент, както и няколко ярки цветни елементи.

Такъв тип обеци може да е единственият аксесоар за горната част на тялото през зимата, защото притежават атрактивността и колоритът да открояват, сред заснежените пейзажи и студеният вятър. Цветните модели автоматично изключват яркото червило.

Висулки с камъни и риза

Класическата бяла риза е най-подходящото “поле” за декоративните умения на големите инкрустации. Цветният детайл осигурява нужният контрастен колорит. С дължина под рамото, той ще трансформира до неузнаваемост не само ризата, но и деня ви. Висулката с камък – кръгла, капковидна или с много малки детайли, е най-подходящото съчетание за деловата дреха с ревери.

Големите овални или квадратни камъни в два ярки нюанса, и инкрустацията в един ярък и друг неутрален цвят, оцветяват семплата линия на ризата, без да повлияят на елегантността й. Ризите в различни цветове и кройки от класическата също се комбинират прекрасно с обеци в този стил. Правилното съчетание на цветовете е решаващо и тук.

Пуловер с капковидни висулки, обеци тип ветрило, или обеца за цяло ухо

Пуловерите са ежедневната дреха, която се съчетава най-ефектно с масивни инкрустирани накити за ухо. Всеки тип деколте – кръгло, квадратно и поло яка, се нуждае от обем и блясък, което определя и подходящите камъчета за плътната зимна дреха. Те са фасетирани кристали и минерали, с разнообразен цвят, но със способност да улавят и трансформират околната светлина.

Масивните капковидни модели и обецата-”ветрило“ се изработват с най-богати инкрустации, които единствени кореспондират ефектно с дебелите платове на този тип блуза. Оригиналната обеца за цялото ухо е прекалено смело решение за жените с традиционен стил, но младите дами смело прегръщат идеята. И все пак – според специалистите, най-красивото и стилно решение си остават чифтът инкрустирани обеци, съчетани с колие с богата декорация от камъни и кристали.