Телефон за контакти: 0988 369 189
  • Обеци Калинки сиам
  • Обеци Калинки сиам

Обеци Калинки сиам

Гласове: 50 Рейтинг: 4.1

  • 29.70лв.

  • Код на продукта: OB4230
  • Наличност: На склад

  • Безплатна доставка
Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

Нежни обеци инкрустирани с швейцарски цирконий. Стилни, елегантни, със семпъл дизайн и перфектно качество на изработка.Размер: Големина на фигурата 13х10 мм, закопчават се с винт. Материал: Кристален цирконий, покритие 18 каратова бяла позлата. Опаковка: Луксозна кадифена чантичка и сертификат на марката.

Стилизираните форми са шансът за влагане на повече въображение в бижутерийното изкуство. Те правят възможно пресъздаването на форми, вдъхновени от природни елементи, флората и фауната, чрез всякакъв тип метали и инкрустации.

Майсторското сглобяване на детайли е другото условие за постигане на изкусни фигурки, които са предпочитано изразно средство на световноизвестните бижутерски брандове. Swarowski се вписва успешно във високите критерии на изработката, компилирайки двете условия в накити с невероятно визуално въздействие.

Позлата със сребърна визия върху калинка от червен кристал

Атрактивните обеци калинки съчетават закачлив стил с луксозни материали и елегантност. Прекрасен аксесоар за дами с къса прическа или любителки на прибраните коси, те се съчетават с всякакъв вид облекло и изглеждат изключително ефектно с кецове. Прикрепват се към ухото с винтчета.

Фигурката представлява стилизирано тяло на калинка. Използвани са два материала с контрастни цветове за изработката на телцето, крилата, главата и ушите на насекомото. Резултатът изглежда впечатляващо, проблясвайки дискретно върху ухото.

Антибактериална стомана и цирконий

Медицинската стомана е най-стерилният метал за направа на бижута, и единственият използван в медицинските ателиета за перфориране на уши, заради антибактериалните и антиалергичните му свойства. Тя съдържа никел, хром и молибден, и е изключително устойчива на нараняване, окисляване и корозия. Независимо, че не присъства в луксозната група на благородните метали, тя е вечна инвестиция.

Горната част от фигурките на калинките са от медицинска стоманена сплав, покрита с 18-каратова бяла позлата. Бялото позлатено покритие на Swarowski е слой с невероятно блестящ сребрист нюанс, който е един тон по-бял от среброто и притежава същият матов оттенък. Този материал оформя главичката, ушите и крилцата на обецата калинка, разперени над прецизно обработен камък, открояващ се с наситените рубиненочервени отблясъци на скъпоценна инкрустация.

Камъкът е кръгъл и вграден под сребристите крила. Той е кристален швейцарски цирконий, шлифован и фасетиран според патентованата технология на Сваровски. Изчислените до милиметър ъгли на скос, перфектно изрязани със специална машина за стъкло, създава сърцевина с променящи се тонове на червеното, вариращи от светлоалено до дълбоките плътни оттенъци на вино.

Цирконият с фасетирани стени пречупва естествената и изкуствена светлина, като произвежда постоянно вариращи нюанси на червеният цвят и нестихваща феерия от блясък. Ефектът на фасетираните камъни е сравним със стъкълцето на калейдоскоп – те не спира да интригуват с нови интересни цветове, замайват погледа и в крайна сметка, хората обичат да ги гледат. Подобна атмосфера създава и тази инкрустация, която е напълно устойчиви на надраскване.

Интересният визуален акцент, какъвто са обеците, ги правят подходящи за дами от всяка възрастова група. Стойността е изключително изгодна, а доставката – бърза и безплатна.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е позволен!
    Лош           Добър

Ако желаете да разберете повече за това как съхраняваме и ползваме Вашите данни, прочетете тук.

размер на пръстен
Подобни продукти