Телефон за контакти: 0988 369 189
    По заявка
  • Колие Сърцето на океана

Колие Сърцето на океана

Гласове: 49 Рейтинг: 2.2

  • 44.55лв.

  • Код на продукта: SW5510
  • Наличност: Изчерпан

  • Колие SW5510 по заявка

  • Безплатна доставка
Продуктът е изчерпан!

Попълнете вашите данни и ще ви уведомим по имейл, когато е наличен отново.

 Елегантно колие, инкрустирано с красиво фасетиран кристал Сваровски. Модел с красив и елегантен дизайн, подходящо за всеки повод и тоалет. Изработката на бижуто е перфектна, а гланца на позлатата и блясъка на кристалите придават на колието една великолепна и луксозна визия.

Бижу с живописното наименование “Сърцето на океана” притежава особени хипнотични качества. Поглеждаме колието и наистина - прекрасната инкрустация  ни въздейства почти омагьосващо и леко плашещо. Изумително дълбоки и наситени сини и зелени цветове се преливат, изчезват и се появяват отново, предизвиквайки онзи тип захласване, от който трудно “изплуваме“. Повторният поглед показва, че цветната вихрушка всъщност са отблясъци от майсторски фасетиран кристал Swarowski - множество скосени линии, завършващи в изпъкнала отправна точка, пречупваща светлината.

Камъкът е изрязан и шлифован с най-фините бижутерийни машини, за  постигане на преливащата цветна феерия, която ни оставя безмълвни. Бижутерийното изкуство ни запознава отблизо с почти всички настроения на водната стихия - синьо в морски, тъмносини и небесни нюанси, смущавани на места от тюркоазено с морски оттенък. Поставяйки го на шията си, можем да крачим, почти прегърнали морските си спомени в най-вълнуващата им визия, чак до следващото лято.

Изумително красивият камък е сърцевиден, логично вмествайки романтиката в морската тематика. Единствено класическата Сваровски визия е в състояние да изрази толкова емоции, запечатани в морскосин кристал-сърце. Вълшебните цветове са подчертани с рамка от блестящо бели кръгли кристалчета тип “обков“.

Те обграждат цялото сърце и благодарение на контраста, океанската гама  изпъква още по-силно, за да провокират истинска емоционална халюцинация. Висулката рисува пред очите ни подземие с приказни съкровища, високи развълнувани вълни или тайнствен кораб. Тя е ръчна изработка, което си личи по изкусното оформление и съчетание на кристалите.

“Морското” сърце е прикрепено към тънка верижка от висококачествена 18-каратова медицинска стомана, украсена с бяла гланцова позлата. Имитацията на бяло злато е друг бляскав контраст, допринасящ за излъчването на нежното колие.

Плътните и дълбоки цветове го открояват сред стотици други в електронните магазини. То е ярко и е предназначено за ярки личности! Сертификатът за качество и изгодната цена са само допълнително предимства, които ще ви ориентират към окончателен избор.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е позволен!
    Лош           Добър

Ако желаете да разберете повече за това как съхраняваме и ползваме Вашите данни, прочетете тук.

размер на пръстен
Подобни продукти