Телефон за контакти: 0988 369 189

Как цветната козметика става излишна в компанията на сребърни обеци с камъни Сваровски

От векове, бижуто се възприема като символ на красотата, но онази пищна и невъздържано “бликаща” красота, която е естествено кодирана в малко гени. Затова то си е спечелило позицията на прекрасното допълнение към чертите и облеклото ни.

Блестящо или не, бижуто е фаворит в колоритният дамски “арсенал” от изкуствени разкрасители, въпреки че бляскавите детайли и инкрустации са предпочитан от голям брой дами акцент в бижутерията. Цветът, сиянието и отблясъците, както и матовите покрития на благородните метали и скъпоценните камъни превръщат главата и тялото в магнит за погледи.

Обеците с инкрустации и гримът

Женското лице - обект на възхищение и обожествяване, е причина за възникването и развитието на козметичната индустрия, чиято хилядолетна история води началото си още от родово-общинният строй. Тогава треви, билки и минерали са предоставяли липсващият на дамските коси, очи и устни колорит. Обеците са друг “оцветяващ” декоративен акцент, който се поставя на такъв ъгъл спрямо лицевата конструкция, че подчертава еднакво безкомпромисно цветовете на косите, очите и разбира се, кожата. Красивите сребърни обеци с камъни Сваровски са сред най-ефектните им представители. Те взаимодействат с цветовете на ирисите и на косите по почти козметичен маниер, като възпламеняват топлите землисти нюанси или напротив - подчертават красивата ледена прозрачност на жена от северен тип. 

Фасетираните кристали, перли и цветни камъни - патентованите инкрустации на марката, изненадващо заместват ефектът от разкрасяването с козметични продукти. Изненадващият факт лесно се установява при личен опит. Обеците с инкрустации Swarowski умело разкриват и изтъкват скрити и неподозирано привлекателни форми и цветове във визията ни. 

Цветните или прозрачно-блестящи кристали са сред най-умелите изследователи и коректори на тоналността и текстурата на кожата. Те могат да прикриват леките несъвършенства, същевременно озарявайки лицето и тялото със сиянието на сребристите кристални детайли, които козметичната основа и бронзиращите пудри все още не успяват да конкурират. Какви модели обеци ще ви помогнат да намалите количеството подчертаваща декоративна козметика, “разкривайки” цветовете на вашият тип? 

Сребро и кристали вместо очна линия и сенки

Среброто излъчва дискретната елегантност на благородният метал. Цветът на матовосива патина при някои модели обеци изглежда няколко тона по-бял от най-бялото бяло. Тази визия се открива при моделите с кристали Сваровски. Патентованите кристали са “облечени” в специално покритие от олово и кварцов пясък, което пречупва естествената и изкуствена светлина, създавайки изумителни сребърни искри и отблясъци при всяко движение. 

Те могат да се конкурират с всеки източник на осветление, а поставени до лицето, бляскавите елементи улавят и насищат нюансите на косите, очите и устните ви. Искрите в студено бели нюанси ще накарат ирисите ви да заискрят по непознат начин. 

Кристалите Swarowski придават необходимият студен нюанс, който откроява нюансите на кафявото, подчертава тоналността на синият и зелен спектър, и изтъква топлите нотки в косите и очите. Кожата в медени оттенъци контрастира великолепно със сребристите инкрустации, които напълно заместват очната линия, цветните клепачи и червилото при брюнетките. Лицата в светли прозрачни нюанси също могат да заместят грима със сребърните обеци с камъни Swarovski. 

Инкрустация вместо червило и руж

Сребърни обеци на марката с перли, скъпоценни и полускъпоценни камъни са мощна доза колорит, а цветната сила на декоративните камъни може да ви преобрази визуално няколко пъти по-бързо от цветна козметика. Разцветките на инкрустираните детайли обикновено се съчетават с облеклото и грима. Ако обаче комбинацията се съобрази с тоналността на триъгълникът кожа-коса-очи, тогава ефектът от бижутерийните съчетания на г-н Сваровски проявява истинската си сила.

Фасетираните камъчета в цветен вариант създават истинска експлозия от нюанси, създаващи руменина с естествен вид и алени или розови отблясъци по устните. Комбинацията с ирисите е ключовият фактор, определящ нюансите върху кожата ви. Камъните и минералите успешно се заменят с перлена инкрустация – цветните речни перли са дискретен акцент и прекрасна причина за по-лек ежедневен грим.

Понякога, самооценката ни се повлиява негативно от фактът, че околните се вглъбяват възхитено в бижутата, а не върху чертите, косите или формите на фигурата. Такава ситуация е “Nota Bene”, която не бива да се пренебрегва: бижутата са прекалено блестящи или прекалено много. Правилно подбраното бижу изтъква визуалните ви заложби, “сливайки” се с цветовата гама на личността ви. Украшенията за уши могат и да ви трансформират също толкова убедително.