Телефон за контакти: 0988 369 189

5 факта, които ще ви изкушат да закупите бижута онлайн

Бижутата са най-изразителният начин да покажем себе си. Или част от себе си. Или пък маската, която сме избрали за пред света. Именно способността им да променят визуални “самоличности” ги превръщат в любимата принадлежност на почти всяка дама, а и на мнозина представители на мъжкият пол. Какво е за вас изборът на накит и защо ще се убедите постепенно, че покупката на бижута онлайн крие само предимства?

Изборът на бижута – ситуацията, която е източник единствено на приятни емоции, обикновено води до възторг, а понякога дори и до делюзии, рисуващи приказни балове и обсипани със скъпоценни камъни шлейфове. Приятното свиване в стомаха и временното занемяване от пищните бели, златни или цветни отблясъци са само отделните моменти, променящи се по време на най-харесваният от жените избор.

Дамите окачествяват процесът определението “релакс” или със силното и още по-точно понятие “щастие“, а според специалистите, дозата ендорфини, отделяни при избор на бижу, се равнява на внушително количество изконсумиран шоколад или 5 км. крос. Тези мощни химични реакции в мозъка се случват само при майсторските бижутерийни творения, които съчетават красота и блясък. Защо да изберете бижуто си от електронен магазин?

1. Най-доброто сред добрите

Да забележите веднага бижу на витрината сред множество изделия от същата категория е достатъчна причина да търсите доказателства за качеството на металът и камъните – вие ще го носите дълго. Когато обаче откроите обеца, гривна или колие във виртуалното пространство, където изборът е повече от богат, тогава със сигурност трябва да изисквате сертификат при покупката – вероятно никога да няма да позволите вашият накит да оксидира на дъното на някоя солидна и дълбока дървена кутия.

Силното впечатление след множество онлайн изделия е гаранция. Гаранция, че бижуто импонира на същността ви, както и че то ще се превърне в постоянен спътник в ежедневните или вечерни събития в живота ви. Накратко: уверение, че тази покупка е практична.

2. Съчетание с дреха и пробна визия

Физическият магазин винаги задължава към експедитивен избор. Колкото и любезни да са продавач-консултантите, недоволството от прекалено дългият избор започва да се проявява, а последствието е взаимна антипатия между клиент и търговец. Практиката не е недостатък на фирмената политика, нито липса на усет от страна на потребителите, но изглежда точно така. Примерното съчетание с текстурата и цветът на тъканта е възможно, но не и за толкова продължително време, за да се каже със сигурност: “Това е!“ А понякога това е практически невъзможно – например в случаите с голяма и тежка вечерна рокля.

Електронният магазин предоставя неограничена от часовника възможност за съчетаване на харесаните бижута с всички облекла в гардероба ви. Влюбили сте се в колие и се колебаете с какво ще го съчетаете, защото не сте привърженик на импулсивните покупки? Извадете всичките си дрехи, застанете пред монитора и скицирайте мислено перфектната визия, включваща комбинация прическа, грим, дрехата и въпросният накит. Когато го закупите, ще се изненадате колко правдоподобна схема сте нарисували преди това.

3. Спестяване на ценно време

Както и да изглежда дневният график на един потребител, той рядко включва прекалено много свободно време. Изборът на украшения винаги изисква такова. Дори и в случаите, когато пленителната им красота не предизвика онемяване, което да замъгли значението на времевите рамки, защото далеч не винаги, потребителите имат късмет да попаднат украшението, от което се нуждаят. Често пъти проблемът е в неоткриването на достатъчно подходящ накит.

Електронната мрежа предоставя освен невероятно богата гама от бижутерийни изделия, също и удобството да ги прегледате по време на работната почивка или у дома след работа. Времето за избор не е намалено, но си спестявате поне час движение, необходим за достигане до физически магазин, както и за преглед на няколко други, тъй като рядко първият забелязан търговец предлага необходимата визия и качество.

4. Висококачествени материали и сертификат

Мит е, вече, най-сетне, че електронната бижутерия е синоним на по-ниско качество от определяното като критерий. Причината е, че вече всеки изявен и доказан производител на накити промотира артикулите си и чрез виртуална платформа. Насочвайки се към правилното лого, всеки потребител има възможност да закупи прекрасно висококачествено украшение от онлайн магазин. Сертификатът описва типът, чистотата и стойността на използваните суровини, каратите и обозначение на марката. Той се дава заедно с кутийката на всяко закупено бижу.

Кое е “вашето“ лого? Производителите се разпознават чрез свой патентован модел за обработка и оформление на металът, камъните, кристалите и всички останали детайли, които сглобени се превръщат в блестящ естетически символ. Просто изберете най-близката до същността ви визия.

5. Изчерпателна консултация от служител

Сайтовете на доказаните бижутерийни марки вече осигуряват консултация, неразличима с нищо от услугата във физически магазин. Онлайн кореспонденцията, развита във визуална комуникация в някои сайтове, предлага подробно обяснение за произходът и качеството на всеки миниатюрен бляскав детайл върху накитът.

Защо инкрустацията е подредена в точно тази конфигурация? Подходящи ли са камъните за зодията ми? Кой е най-ефектният избор за вечерно събитие? А за офиса? Отива ли ми този цвят? Всички тези въпроси и още много, потребителите могат да задават в продължение на часове. Така ще оценят правилно огромното внимание от онлайн продавач-консултантите.